• info@marcosmesa.com

Exposició col·lectiva “Els Principis de l’Art”

Exposició col·lectiva “Els Principis de l’Art”

Obra seleccionada por su particularidad creativa

Dins el marc de l’Espai de Creació del Districte madrileny de Moncloa-Aravaca, té lloc la mostra “Els Principis de l’Art”, una exposició per donar a conèixer les primeres passes de vuit artistes emergents.

En una recerca del llenguatge plàstic, se’ns demanen obres experimentals. És anecdòtic que, a més a més de les obres proposades, es va demanar una pintura que marqués els propers passos de l’artista. Els organitzadors van reclamar l’obra després de veure-la en la pàgina web de Marcos Mesa.

Es tracta del collage pictòric “Dutxa de llaunes” que marcaria la tendència els propers set anys de poesia visual amb objectes sobre tela. Aquesta pintura va formar part dels treballs de l’artista a la Universitat de Barcelona.

Crítica

Exposición

Exposición Los Principios del Arte

Exposición Los Principios del Arte

mm
mm

Leave a Comment