• info@marcosmesa.com

Itineraris “En context” Poemes de Metall

Itineraris “En context” Poemes de Metall

 

Exposición Café Aguardiente

Itineraris “En Context” forma part d’un projecte expositiu a les sales d’oci madrileny per donar a conèixer obres de poesia visual amb objectes en suport fotogràfic. Dins el doble joc conceptual-decoratiu s’han buscat una sèrie de peces de gran format i de mida petita segons els espais de les diferents sales.

Entre els diferents llocs, les obres han recorregut zones de Lavapiés, La Latina, Huertas i Malasaña, sent presents en cafès com l’Aiguardent, La Corolla, La Caracola, cafè la Piola etc…

Poemes de Metall

Les diferents mostres formen part de la sèrie expositiva “Poemes de Metall”, una sèrie de composicions amb estris metàl·lics i fons de metall on la llum juga un paper essencial en el procés de descontextualització o construcció d’aquesta espècie de natures mortes. Aquests “poemes visuals amb objectes”, a diferència de la poesia visual gràfica, consten d’un objecte-poema que en aquest cas és presentat en suport fotogràfics, són una sèrie de fotografies realitzades amb objectes com a elements principals de la composició.

Els objectes són descontextualitzats segons la peça i busquen certa complicitat amb l’espectador que ha de seguir el joc visual cap a múltiples lectures.

Columna en Calle 20

Columna en la revista Cultural Calle 20 Madrid con las exposiciones en las zonas de Madrid

Café Aguardiente

Proyecto En Contexto

caracola1

mm
mm

Leave a Comment