• info@marcosmesa.com

Exposició a la Sala d’Art Jove de Barcelona

Exposició a la Sala d’Art Jove de Barcelona

Flyer máquinas no perfectas

Durant la meva vida a Barcelona, amb aprenentatge professional a un laboratori fotogràfic anomenat Ribocolor dedicat a la fotografia de producte i a l’estudi fotogràfic, vaig deixar els llapis i la tinta per treballar amb la fotografia analògica d’estudi. Com a conseqüència de l’experimentació fotogràfica i l’adquisició d’una ampliadora, vaig crear el meu propi laboratori domèstic. D’aquesta manera sorgeix el meu primer projecte fotogràfic: “Kippel-Màquines no perfectes”.

“Kippel-Màquines no perfectes” va constituir una exposició de fotografia a la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya. El projecte es va inspirar en la idea de mons futurs dins l’univers de la novel·la “Somien els androides amb ovelles elèctriques?” De l’escriptor Philip K. Dick. “Kippel”, teoria de l’escriptor, explica com els objectes de mida petita de la societat humana envaeixen els calaixos fins a omplir les cases de petits objectes d’ús desconegut. És en aquesta teoria on començo a utilitzar petits objectes en les composicions fotogràfiques dins el procés creatiu i experimental.

Revista Belio 1

Algunas de las fotografías se divulgaron en revistas creativas: Revista Belio de Madrid y Barcelona

Revista Belio 2

mm
mm

Leave a Comment