• info@marcosmesa.com

Estada artística a Miranda de Ebro

Estada artística a Miranda de Ebro

Dins el marc de convivències al Taller Artístic de Miranda de Ebro i l’Alberg Juvenil Fernán González de Miranda de Ebro, va tenir lloc una estada de creació d’obres pictòriques amb vocació tàctil que van desembocar en la finalització del projecte “Pintura i Tacte” amb una exposició a la ciutat.

“Pintura i Tacte” es va materialitzar en una exposició pictòrica amb materials en relleu i textura per ser tocats pel públic, trencant així la barrera de les exposicions on les peces no poden ser tocades per l’espectador. En una major recerca de la interacció, deu anys després, aquest afany es materialitzarà en una altra mostra amb major interacció del públic.

Taller 2

Exposición Miranda

Exposición Miranda

Prensa

mm
mm

Leave a Comment